Renovering af hus, ejendom og facade

​Er det ved at være tid til at få renoveret huset, så er du kommet til det rette sted. Hos Duus Tømrer og Snedkerforretning ApS i Sydals kan vi tilbyde en omfattende renovering af hus, facade og ejendom, som både kan sænke din elregning, og som måske endda kan give dig mulighed for at udnytte pladsen i din bolig bedre.

Vi tilbyder husrenovering for kunder i blandt andet Sønderborg og Augustenborg, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Als, der kunne tænke sig at få sat deres hus eller ejendom i stand.

Vi er med dig hele vejen

En større renovering af hus med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis det er det, du ønsker. I fællesskab taler vi om de forskellige valgmuligheder, når det kommer til materialer, ligesom vi også snakker om, hvordan du kan få den mest attraktive og energivenlige renovering af hus.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger i høj grad af, hvad det er for en type renovering, du kunne tænke dig. Er der f.eks. tale om en totalrenovering af hus både indvendigt og udvendigt, eller kunne du tænke dig at få renoveret dit hus i forbindelse med en ombygning?

Derudover afhænger prisen også af, hvad du har af ønsker til materialerne, da der er meget stor prisforskel på materialer.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på din husrenovering

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for renovering af hus, eller hvis du kunne tænke dig at få gennemgået, hvilken løsning der vil være den rette for din bolig. Vi gennemgår gerne din bolig og dine ønsker sammen med dig, så vi kan vurdere, om en renovering af hus overhovedet kan betale sig for dig, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Du skal bare ringe på telefon 21 77 41 56 eller skrive til vores e-mail duus@michaelduus.dk

​Hvorfor vælge os?

Det er vores målsætning at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og altid overholde aftalte betingelser og leveringstider. 

Vi er uddannet energivejleder. 

energi

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller hvis du ønsker at indhente et godt tilbud, så skriv gerne til os​.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Duus Tømrer og Snedkerforretning ApS 

Mintebjergvej 5 A
​6470 Sydals
 


CVR: 34476020

Kontakt os

☎ Tlf.: 21 77 41 56

✉ E-mail: duus@michaelduus.dk

Ankenævn

Læs mere om Byggeriets Ankenævn - Klik her

Åbningstider

Mandag - fredag: 07:00 - 17:00​

Vores ydelser

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik her