​Tagrenovering hos både private og erhvervskunder

Trænger dit hjem til en renovering af tag? Så kan du blot kontakte Duus Tømrer og Snedkerforretning med det samme. Så kommer vi og foretager professionel tagrenovering. Vi er et kompetent snedker- og tømrerfirma med mange års erfaring i branchen og gode priser. 

Vi kommer primært ud til kunder i og omkring Sydals, Sønderborg, Als og Augustenborg, men kører også til de omkringliggende byer.

Vores erfaring inden for tagrenovering strækker sig mere end 23 år tilbage. Vi er altså kompetente til at løse alt fra simple til mere komplicerede tagarbejder hos både private og erhvervskunder. 

Uanset om du mangler hjælp til en mindre tagreparation eller drømmer om at få lagt et helt nyt tag, så kan vi løse opgaven.

Hvad koster et nyt tag?

Der findes mange forskellige typer af tage på markedet. Alle med forskellige specifikationer og udseende. Derfor afhænger den nøjagtige pris på et nyt tag af tagets type.

Vi oplever en særlig stor efterspørgsel på eternittag, hvorfor vi arbejder meget med denne type. Dog tilbyder vi tagrenovering og montering af alle typer af tag.​

Vi arbejder ud fra en målsætning om at levere kvalitetsarbejde til en billig pris hver gang. Derudover har vi et stort fokus på altid at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider. Du kan derfor trygt samarbejde med os, uanset om du mangler hjælp til en lille tagrenovering eller eternitbeklædning af hele dit tag.

Ring her, hvis du har yderligere spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål til os, så står vi altid klar til at besvare disse efter bedste evne. Vi giver dig desuden gerne et godt tilbud på tagrenovering med på vejen, hvis du er interesseret.

Du kan kontakte os i dag på telefon: 21 77 41 56 eller på e-mail: duus@michaelduus.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

​Hvorfor vælge os?

Det er vores målsætning at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og altid overholde aftalte betingelser og leveringstider. 

Vi er uddannet energivejleder. 

energi

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller hvis du ønsker at indhente et godt tilbud, så skriv gerne til os​.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Duus Tømrer og Snedkerforretning ApS 

Mintebjergvej 5 A
​6470 Sydals
 


CVR: 34476020

Kontakt os

☎ Tlf.: 21 77 41 56

✉ E-mail: duus@michaelduus.dk

Ankenævn

Læs mere om Byggeriets Ankenævn - Klik her

Åbningstider

Mandag - fredag: 07:00 - 17:00​

Vores ydelser

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik her