Ombygning og tilbygning til hus udføres

Kunne du tænke dig at få mere plads i din bolig, eller har du allerede nok kvadratmeter, men ønsker du at få dem udnyttet på bedre vis? Så står vi hos Duus Tømrer og Snedkerforretning ApS i Sydals klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for både ombygning såvel som tilbygning til hus, som vi udfører for kunder i Augustenborg, Sønderborg og på hele det øvrige Als.

Hvorfor skal du vælge os til din tilbygning til hus?

Der er mange fordele ved at vælge lige netop vores firma til din tilbygning. Vi prioriterer gode byggematerialer og en gennemtænkt byggeproces, som vil spare dig for unødige bekymringer.

Vi har ombygget utallige huse og lejligheder, terrasser er blevet ombygget, tage er blevet hævet eller sænket, og garager er blevet inddraget til beboelse. Hos os er mulighederne uendelige, hvad enten du drømmer om en udestue, en større entre eller stue eller måske en helt ny garage.

Vi tænker gerne anderledes, og vi påtager os kun projekter, som vi selv kan stå inde for.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på en tilbygning til hus eller sommerhus afhænger blandt andet af, hvor stor tilbygningen skal være, og hvad du har af særlige ønsker til materialer. Uanset hvad er du dog altid garanteret kvalitetshåndværk til en billig pris, når du lader os stå for dit byggeprojekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Hvis du ønsker en kompetent og professionel håndværker gennem hele byggeprocessen, så skal du bare tage fat i os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave, så du på forhånd ved, hvor meget den kommer til at koste dig.

Hvis du går med byggetanker, så lad os høre dine ideer. Ring på telefon 21 77 41 56 eller skriv til e-mail duus@michaelduus.dk.

​Hvorfor vælge os?

Det er vores målsætning at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og altid overholde aftalte betingelser og leveringstider. 

Vi er uddannet energivejleder. 

energi

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller hvis du ønsker at indhente et godt tilbud, så skriv gerne til os​.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Duus Tømrer og Snedkerforretning ApS 

Mintebjergvej 5 A
​6470 Sydals
 


CVR: 34476020

Kontakt os

☎ Tlf.: 21 77 41 56

✉ E-mail: duus@michaelduus.dk

Ankenævn

Læs mere om Byggeriets Ankenævn - Klik her

Åbningstider

Mandag - fredag: 07:00 - 17:00​

Vores ydelser

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik her