​Udskiftning af vinduer og døre lige efter dine ønsker

Hos Duus Tømrer og Snedkerforretning ApS tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre hos både private og erhvervskunder. Vi kan varetage alle opgaver inden for udskiftning af vinduer ved både butiksfacader og parcelhuse. 

Vi har base på Sydals, men kommer også gerne ud til kunder i Sønderborg, Als og Augustenborg.

Vores vigtigste mission er, at du bliver tilfreds med det arbejde, vi udfører. Derfor har vi altid en tæt dialog med kunden, hvor vi snakker om forventninger. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker, uanset om du skal have foretaget en montering af vinduer efter mål eller udskiftning af indvendige døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Da der findes mange forskellige typer af vinduer og døre på markedet, varierer den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer og døre. Vores priser er dog altid konkurrencedygtige, uanset hvilken type af nye vinduer eller døre, som vi skal montere hos dig.

Vi hjælper naturligvis med alt fra sålbænke og fugning til den sidste finish.

Udover udskiftning af vinduer tilbyder vi renovering af vinduer og døre. De fleste kunder vælger dog at få foretaget en udskiftning, da det derved typisk er muligt at energioptimere i hjemmet på denne måde. Denne løsning er dermed billigere på længere sigt. Vi rådgiver dig gerne mod det bedste valg på baggrund af dine nuværende vinduer.​

​Kontakt os for flere oplysninger om nye døre og vinduer

Hvad enten du mangler hjælp til montering af døre eller udskiftning af vinduer, så er vi parate med professionelle løsninger og gode tilbud.

Ønsker du flere oplysninger, så kontakt os her på telefon: 21 77 41 56 eller e-mail: duus@michaelduus.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.​

​Hvorfor vælge os?

Det er vores målsætning at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og altid overholde aftalte betingelser og leveringstider. 

Vi er uddannet energivejleder. 

energi

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller hvis du ønsker at indhente et godt tilbud, så skriv gerne til os​.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Duus Tømrer og Snedkerforretning ApS 

Mintebjergvej 5 A
​6470 Sydals
 


CVR: 34476020

Kontakt os

☎ Tlf.: 21 77 41 56

✉ E-mail: duus@michaelduus.dk

Ankenævn

Læs mere om Byggeriets Ankenævn - Klik her

Åbningstider

Mandag - fredag: 07:00 - 17:00​

Vores ydelser

facebook 30px​  Følg os på Facebook - klik her